8 Mayıs 2014 Perşembe

Morfose argan oil (Saç yağı)

Merhaba bayanlar sizlere bu günde Morfose ürünlerinden biri olan morfose argan saç yağından bahsedeceğim.
Bu yağ öncelikle bitkisel bir yağdır Argan otunun uzun uğraşlar ile damıtılarak yapılmaktadır bu bitkinin özütü saçların dip köklerini besleme ve ölü saç diplerinin canlanmasını sağlar bunun yanında saçların parlaklığını sağlar ve daha canlı sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar.

Eğer saçlarınızda kırıklar varsa ve kök diplerinizde sorun varsa muhakkak faydasını göreceksiniz kullanan arkadaşlar zaten faydasını biliyorlardır yakınlarınınızda kullanan bir arkdaşınız var ise canlı olarak onada sorabilirsiniz.

Kullanım şekli ise banyo yaptıktan sonra sürebilirsiniz saçlarınız yumuşacık olacaktır ayrıca saçlarınızı boyatırken bu yağdan içine koyarsanız yine daha etkili bir kullanım olabiliyor.

Ürünü genelde kuaförlerden felan size önerilir veya satmak istenir fakat kuaförlerde bu ürün 2 bazende 3 katına kadar gelmektedir bunun için toptancısından almanız daha mantıklı diyebilirim ben ürünü aşağıdaki toptancıdan online olarak sipariş verdim  fiyatı gayet uygun geldi ve 2 iş günü içinde ürün elime sorunsuz olarak gecti tavsiye ederim.

Ürünü aldığım adres: http://saglamlarkozmetik.com/morfose-argan-oil

Ürünün resmi :
Kullanan arkdaşlar buraya yorumlarını yazabilirler ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder